välkommen hit

Jag startar upp min nya och andra blogg ( första bloggen är raderad) med dessa fantastiska bilder. Och jag säger Välkommen hit, gamla som nya läsare. 🤍 Den här dagen har varit helt magisk, att bara ha förmånen att bo såhär nära havet och kunna gå ner i princip när som är så lyckosamt. Vi har njutit hela dagen, ja när vi väl kom ut, För alla som har barn, flera i olika åldrar vet väl vilken tid det kan ta innan alla är på klädda, tills man kommer ut, haha.

Kvällen avslutades med spa, hur mysigt🤍

Senare ikväll tog jag en promenad till kvantum och köpte lite godsaker till min 90 åriga pappa.🤎 Jag är så oerhört tacksam att ha han i livet, det om något är en rik gåva. Ni alla som har föräldrar som är äldre kan nog relatera till den oro man ibland kan känna, att något ska hända och så vidare. Men jag försöker vända dom tankarna när dem kommer till att jag är så tacksam varje dag att han är här, ta vara på det samt finnas för pappa och göra han lycklig varje dag. 🤍

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s