Arbete med våld i nära relationer

Idag säger jag Hej till Varbergs Kommun, Socialtjänsten och även till Region Halland. Men det bästa av allt är att inom ett par veckor så startar mitt arbete med Våld i nära relationer. Har bestämt mig för att arbeta max 60-65% och ska verkligen försöka att ej överskrida det, då det är mycket jag vill lägga min tid på, främst min familj och såklart vänner. 🤍✨Jag är så sjukt stolt över där jag är idag, att jag överlevde allt och att jag nu med mina erfarenheter kommer att stötta andra människor i liknande situationer. 🤍 Visst är livet häftigt, vem kunde ana det här, för ett år sedan. Att jag idag lever, få vara nära mina kära och att jag har ett ännu bättre liv, än innan allt det tragiska jag gick igenom, är nästintill overkligt. Jag är ett levande bevis på att man kan ta sig upp från allt, hur illa det än är. Suicid är aldrig enda utvägen. Och tänk att jag med mina erfarenheter nu kommer att göra skillnad, på förhoppningsvis många sätt. Jag kommer att dela med mig av mitt arbete här, dock givetvis på avstånd, då det råder sekretess, så det blir såklart på ett allmänt vis, med mitt arbetstänk, arbetssätt samt egna erfarenheter. Jag hoppas här att vi som arbetar med människor kan utbyta erfarenheter, det hade varit fantastiskt givande. Jag tänker att ni är många där ute, som också brinner genuint för människan, såsom jag gör. Och vi behöver sprida massor utav kärlek till varandra, eller hur. 🤍✨

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s