Världens bästa chefer

Jag tror faktiskt jag har dem bästa cheferna man någonsin kan få. 🤍 Det här är något helt nytt för mig och väldigt fantastiskt. Ja förutom för några år sedan hade jag en superfin. Givetvis så är det ett givande och tagande, men att jag äntligen känner den känslan att jag kan prata i förtroende, och bli lyssnad på, är helt underbart. ✨ Givetvis så valde jag från start att vara ärlig med vad jag hade varit utsatt för. Jag tror på att vara ärlig med att jag själv haft en fas i livet där jag drabbades av olycka och var djupt nere, men att jag idag mår bra. Självklart så var det här inte något nytt, med min erfarenhet jag råkade ut för, utan dem har stött på många olika människor samt karaktärsdrag. Det är vanligare än vad man tror.

Vi har barnfri vecka och jag har haft frossa sen igår, som nu har övergått till värk i kroppen, en trötthet, som att jag har cyklat 10 mil, illamående, huvudvärk, dock ingen vanlig sådan, utan mer som att någon har slagit mig i huvudet, med en hammare och tryckt mitt huvud neråt. var jag tydlig?. 🤷🏼‍♀️ Så jag stannar i soffan och ska beställa covid test. Det behöver såklart inte vara det, finns ju andra virus med men som läget är nu, så är jag givetvis hemma och så får vi se vad testet visar. Jag hoppas att ni är friska och har en härlig Vinterdag, här snöar det, vilket är underbart. ❄️ Passa på och njut. 🌟

Tips, TED BUNDY TAPES, sevärd! 👆🏻

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s