Karantän

Vi är hemma, då både min sambo och jag har tagit Covid-19 test. Jag fick svar idag och mitt var negativt, dock kvarstår symtomen, så jag kommer att ta ett nytt test på eventuellt Måndag igen, om jag ej är symtomfri då. Det kommer bli skönt att vaccinera sig, när det blir aktuellt. Och hoppas att alla tar ansvar, för vi måste få stopp på den här hemska pandemi. 🤍 Trots detta olyckliga, som har drabbat hela världen, så vill jag ändå säga att jag upplever en helt annan ödmjukhet hos människan. Exempelvis här i Varberg, så är alla så trevliga i till exempel mataffärer, håller avstånd är ju givet, men det här att dem flesta ler mot varandra, småpratar i kön, fast man inte känner varandra och det vill jag belysa är så fint. Iallafall så är vi serier tokiga, särskilt nu. Har fastnat för Morden i Sandhamn, så superbra. Nu tänker ni, den är ju jättegammal, jag vet. Men jag kollar nästan bara på dokumentärer, är säkert bra för hjärnan att mixa in lite annan med, haha. 🤷🏼‍♀️ Hoppas ni håller er friska där ute, ta hand om er och era nära. Glöm inte att stanna upp, pausa då och då, och påminn er om att ni är värdefulla. 🤍✨

Let things come to you.

Visst är dem små lapparna mysiga? Finns på YOGI Te, jag älskar deras gröna te, smakar kanel och ingefära. 🤎

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s