Min blivande fru🤍✨

Jag är fortfarande i karantän, och ska ta covidtest imorgon igen. Dagarna spenderar jag med att lyssna på poddar samt titta på dokumentärer, givetvis inom det jag brinner för. Idag har jag lyssnat på Inspärrad på rättspsyk där man intervjuvar människor, som dels har tvångsvårdats där, men numera är utskrivna. Även Sten Levander, rättspsykiatriker intervjuas. Förresten, visste ni att en allvarlig psykisk störning är inget medicinsk begrepp, utan ett juridiskt. Iallafall, på bilden ovan är min vackra, och ja faktiskt blivande fru. 🤍 Vi skulle haft barnvecka från imorgon, men då det är Covid-19 hos barnens andra mamma, så kommer dem ej förrän till helgen, om mina symtom har försvunnit. Vi längtar såklart massor efter dem. 🤍 Det är så fantastiskt, för Sofie är bästa vän med sin exfru och hennes sambo, och vi är som en stor familj, allihopa. Vi stöttar och hjälper varandra med allt. För ett tag sedan så började vi med egentid, med barnen. Då dem är tre, i olika åldrar, så är det såklart olika behov och önskningar och vi tror det är viktigt att ge alla barnen, egentid med oss vuxna. Hur gör ni, som har flera barn? Tipsa mig gärna om bra förslag hur ni tillgodoser era barns behov/önskningar. Det är ju super om vi kan utbyta erfarenheter. 🌟

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s