Pappa

Som jag längtar efter pappa nu, jag får ju inte träffa han i nuläget, så jag var ute ikväll och tog lite luft, så kom han ut på sin balkong. Pappa är den bästa jag vet, han har alltid varit så klok, stöttat i allt och verkligen lyft mig, med så mycket kärlek. Även mamma, men hon finns ej med oss längre. Som jag saknar henne. Pappa fyllde 90 detta året. Så himla tacksamma vi är, för varje dag. Kan ni tänka er att han bor helt själv, och gör i princip allt själv, lagar mat, gör lingon själv, städar, putsar fönster och massa annat. Envis är han, vi får ej hjälpa han med nästan något alls. Och jag tror det är bra han håller sig sysselsatt. Givetvis kommer rädslor då och då, jag tänker att jag är nog inte ensam om det, utan ni alla där ute med äldre föräldrar kan relatera till dem känslorna. Men jag känner att när dem tankarna kommer, så låter jag dem sen passera, för att påminna mig om att vara i nuet och njuta, för framtiden vet vi ju inget om, eller hur?.

Pappa 🤍 Syster

Min älskade syster, som hon stöttade mig när jag var sjuk. Hon var en av dem många, som visade i handling. Ja, alla var fantastiska. 🤍 Min syster är otroligt smart, klok och hon har arbetat med människor i många år, och nu arbetar hon även politiskt. Önskar jag hade en tredjedel av hennes smarthet. Hon har drivit företag i sitt liv, kan flytande Franska och så allmänbildad, trots det är hon så ödmjuk. Ni kan ju bara tänka er hur hon laddade, när jag blev och var sjuk. Som hon styrde upp, och rodde runt i så mycket. Helt enkelt, en syster som är alldeles underbar. 🤍🌟

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s