Vad gör ni när ni tar hand om er själva?

Jag älskar skönhetsprodukter och jag använder endast ekologiska. Mina favoritmärken är Eminence, som ej är med på bild. Det är ett Ungersk märke och har blåbär, aprikos samt andra fruktbitar i sina produkter. Dessa på bild är från Marina miracle samt Mossa. Dem är så himla bra, och just dessa är med massa fukt i. Innan jag träffade Sofie så tvättade hon sig med schampo och family fresh, i ansiktet, så himla gulligt, Ändå har hon mycket finare hy än mig, en riktig persikohy. För övrigt så är Family fresh den bästa duschtvålen jag vet, dock ej ekologisk, så jag är lite dubbel där, haha. Iallafall att göra ansiktsmask är något jag gärna prioriterar, när jag tar hand om mig själv. Jag lägger hellre pengarna på produkter, och gör det själv, än att gå på ansiktsbehandlingar. Och en hemlis, jag är tokig i att klämma pormaskar, på andra, särskilt stora, svarta, så det kommer en massa ”gojs” ur. Haha, helt normalt, eller hur? Vad hittar ni på när ni tar hand om er själva? Alla tycker ju om så olika saker. ⭐️

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s