Vår tid är nu

Igår var jag ute på lite senare kvälls Pw. Det är så rogivande på något vis att gå på kvällen. Allt är så tyst och stilla och mörkret är på något vis fängslande. Jag brukar ofta gå upp till min mammas och brors grav, när mörkret faller på. Det är så rogivande på kyrkogården, på kvällen. Håller ni med?

Vackra Varberg

När jag kom hem så tittade Sofie på en serie, jag slängde blicken dit snabbt, och blev totalt fast. Vår tid är nu. Hur har jag kunnat missa den här helt underbara serien? Jag har ju blivit tipsat om den, från alla håll, men det är som att mina öron har stängt av. Det här är så typiskt mig, någon tipsar om något bra att se på, men jag tar ej in det, super knepig är jag, haha. Iallafall så såg jag sista avsnittet av sista säsongen, för att sen börja om på avsnitt 1, första säsongen. Rätt skönt att veta slutet, så slipper man bli deppig, under seriens gång.

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s