Kristaller

Visst är dem vackra 🤍

Har ju glömt att berätta att jag är symtomfri sen flera dagar nu, och Covid-19 test var negativt, båda gångerna. Fantastiskt. Det är ju på tapeten nu med kristaller, Till min stora nyfikenhet så beställde jag, hoppas på att dem kommer idag. Ska bli himla trevligt att se vad dessa vackra små ting kan tillföra, för något fint. För övrigt så hoppas jag att ni har en fin dag med massor utav kärlek, ✨

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s