Flyttstädar

Älskade lägenhet 🤍

Jag har flytt städat (om) idag, ja, inte allt, dock var det en del punkter jag hade missat. Men måste ändå säga, för mig positivt. Det betyder ju att jag inte är så pedant längre, vilket är väldigt skönt. Faktum är att jag släppte det mesta, för flera år sedan. Rätt skönt faktiskt.

Vilken märklig känsla att lämna in nycklarna, att det ej är min lägenhet längre. Som jag har trivts här i Kinna. Men det blev aldrig samma igen, efter allt. Idag är det ju enbart fantastiskt att bo nära familj och vänner, tänk så bra det blev. Numera är det bara så mysigt att komma upp, strosa runt och hälsa på mina fina.

Har fått hem mina vackra kristaller. Jag köpte röd samt gul Kalcit, en solsten och en svart agat. Jag valde efter känsla, utan att läsa om just dem kristallerna först. Den sistnämnda bär jag nära mitt hjärta, i min bh, haha. Iallafall så tycker jag att dessa är väldigt fina att titta på, övriga har jag ställt, på en plats hemma. Är ni pålästa om kristaller får ni gärna dela med er. Kärlek till er. Glöm inte att följa er magkänsla och hjärta. 🤍

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

2 reaktioner till “Flyttstädar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s