Helgen

Helgen har varit toppen, igår så var vi på stan och myste runt. Köpte bland annat denna skålen, på Wonder, passade perfekt till druvor.

Färgen på skålen är lite gråblå, vill jag nog säga. Väldigt mysig.

Sedan köpte vi blommor på torget. Jag brukar varva mellan torget, blomsterbaren, nere vid bruket, blomsterlandet samt hajen. Alla dessa har jättefin kvalite. Sedan handlade vi på kvantum, deras delikatess, bageri, lillegårdens kött och ja, allt är så bra där. Sofies fina vän, som fyllde år var här på kvällen, så vi lagade kyckling med sötpotatis, rödbetor och potatis. Jag är verkligen ingen gourmet tjej, och jag lagar alltid utan recept. Sallad är min grej att tillreda, helst med allt i, både frukt, grönsaker och fetaost. Kycklingfilén stoppade jag med olivolja, valnötter, oliver och soltorkade tomater, som jag hade mortlat, ingen aning om det passade ihop, men det lät ju gott iallafall. Och det blev super. Vi köpte glass, till dessert, som vi glömde på kvantum, en helt normal dag hos oss, haha.

Barnen kunde ej komma som tänkt, då Covid-19 fortsatte, hos barnens andra mamma. Självklart jättetråkigt men vi måste göra det bästa av situationen. Barnen har varit super grymma, tänk snart två veckor i karantän. Hur ser det ut hos er?

Mitt älskade brorsbarn var hos oss, så vi passade på att mysa extra med henne.

Det där är fasters allt 🤍

Det blev lite drama när jag skulle köra hem Sofies vän igår kväll/natt. När vi passerade Hagaskolan så kom en bil upp bakom mig, blinkade till med helljuset, så jag bromsade. Så kom blåljusen. Jag hade kört utan ljus, så typiskt mig.

Vår lill kille är så rolig, han ligger hursomhelst 🤍
Det är på, under och i filtar
På oss 🤍
Kan man va sötare?

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s