Macarons

Macarons

Var på konditoributiken idag och köpte Macarons, till barnen från Sofie och mig. Smakerna jag valde var nutella, jordgubb och salt karamell. Butiken ligger nere vid brukstorget, med flera andra mysiga affärer. Detta bageri gör så himla goda bakverk, så man knäcker sig. Besök dem gärna, om ni är i Varberg. Är man förtjust i att baka, så har dom även mycket roliga tillbehör. Förresten så kan man beställa både glutenfritt, veganskt, samt rawfood.

Konditoributiken

Jag har jobbat lite efter helgen, så har ej varit så aktiv här. Jag har behövt att bara landa. Det är så viktigt att pausa saker och ting, då och då, för att bara vara. Dagar och veckor går så snabbt ändå, eller hur. Vi längtar så nu tills barnen kommer, det börjar bli rätt påtagligt nu, utan dem, men vi gör det bästa av situationen. Det är samma för många nu, och vi behöver påminna varandra om att livet ej ska tas för givet, utan att allt kan vända så fort. Att vi har våra nära och kära friska, är det som är mest viktigt, eller hur?

Lyckoviken

Vi såg sista avsnittet igår, på sista säsongen. Som jag grät, haha. Särskilt vid frieriet och när ovan kramades. Vilket slut, det måste väl innebära en tredje säsong? Sådana här avslut är super jobbiga, för jag vill bara se fortsättningen direkt.

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s