Tänkvärda ord

En av mina bästisar delade den här idag. För mig är det här så viktiga ord, att påminna sig själv om varje dag. Bara att få vakna varje morgon, att ha tak över huvudet, kunna äta sig mätt, med mera är så lätt att ta för givet. Vi människor får påminna varandra, att känna ännu mera tacksamhet. 🤍

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s