Veckan och helgen

Läppglans nude blush och en oljefri remover, för att ta bort ögonmakeup

Som denna veckan har rusat förbi, jag vet knappt vad jag har gjort, haha. Innan helgen så fick jag hem ett underbart läppglans, som jag har beställt från Vackra Moa Ekberg. Hon säljer Mary Kay, och jag kan säga att det här är det bästa läppglans jag har köpt på länge. Den är helt kladdfri, doftar jättegott och det sitter på länge. Och då har jag testat dem flesta märken, då jag älskar läppglans. Kika in på Moas Facebook, om du är intresserad av Mary Kay. Färgen jag valde är nude blush och du ser färgen på mina läppar, på bilden ovan. Jag fick med lite tester bland annat på en kolmask, fuktmask, rengöring, kräm för torra partier samt dagkräm. Har redan testat allt och jag blev jätteförtjust särskilt i fuktmasken, så den kommer jag helt klart köpa. Tack Vackra Moa. 🤍

Tidigare i veckan har jag arbetat. Alltså vad jag fullkomligt älskar att jobba med människor, det är så himla underbart att få möta så många olika, i mitt arbete. Och det är ju verkligen då man person utvecklas som mest. Jag tycker så mycket om att få göra andra glada, pusha framåt och stärka. Varje person har alltid något nytt att lära oss, och man får så mycket tillbaka, enligt mig.

Strandpromenaden

Har kollat klart på en så bra serie, Bakom hennes ögon, på Netflix. Bästa jag har sett på länge, och den visade sig vara en helt annan serie än jag trott. Helgen har gått till att återhämta mig, vilat, tränat och bara varit. Det är så viktigt för mig att stanna upp, och faktiskt inte göra något alls, då och då. Det är mitt sätt att ladda batterierna. Även med träningen tankar jag massor med energi. Har träffat en av mina bästa i helgen, tänk att jag bor så nära mina kära, så det är gångavstånd numera.

En av mina bästa 🤍

Idag beställde jag Pt online. Jag har kommit ur fas med kosten senaste tiden och det här tror jag kommer att passa mig perfekt, för ett litet tag. Jag behöver helt enkelt en push, i rätt riktning. Iallafall så hoppas jag att ni har det bra, trots dessa tider. Vi får göra det bästa av det och det viktigaste är nu att vi stoppar smittspridningen, så gott vi kan.

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

2 reaktioner till “Veckan och helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s