Ej bloggat på länge

Jag har inte bloggat på länge. Det har varit mycket nytt och roligt i mitt och vårt liv, får jag ju säga, då jag har sambo och bonusbarn, så därför har bloggandet lagts åt sidan. Mina tankar har också varit kring huruvida jag ska blogga, eller inte och syftet med det. Att bara blogga för skojs skulle är inget som passar just mig, och det är ju tur att vi alla människor är olika. Samtidigt så saknar jag skrivandet så himla mycket. Så nu har jag en gång till beslutat att fortsätta på den här bloggen. Ja, ibland behöver man ett par rundturer innan man landar, jag kanske hinner ändra mig ett par gånger till, haha. För min del så kommer jag att skriva här om mitt arbete med människan, givetvis utan några detaljer, då det råder sekretess, utan det blir mer i allmänhet här, och där jag också kommer att berätta om mina egna erfarenheter, i livet. Då jag nu även är delaktig med volontär arbete i kvinnojouren så är min tanke att förhoppningsvis så kan några kloka budskap sändas ut. Jag tror på att vi människor behöver varandra, både för att stötta och lyfta varandra. Alla har vi olika erfarenheter av livet och just därför så är det så fint att vi kan utbyta dessa, vilket jag hoppas att så kan bli här. 🤍

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s