Faktum

Det händer inte så ofta men då och då köper jag faktum! En för mig viktig tidning. Ingen människa ska behöva vara hemlös, det gör mig verkligen så ont i hjärtat. Idag har jag påmint mig själv om hur bra jag har det. Att ha ett hem, en säng att sova i och att jag kan alltid hålla mig varm är en obeskrivlig tacksamhet, enligt mig. Det är så lätt i vardagen att ”glömma” vad som faktiskt är viktigt, i livet. Bara att få vakna varje morgon, vara frisk, att sina nära och kära är friska, att kunna äta sig mätt, det är det viktigaste, för mig. Jag tänker så himla ofta på att jag faktiskt får bo i det land jag är född i, att jag aldrig ha behövt fly mitt hemland, som så många andra människor varje dag tvingas till. Det är lycka om något. 🤍

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s