Mitt trädgårdsintresse

Jag fullkomligt älskar blommor, buskar, träd och allt som har med trädgården att göra. Dock har vi en rätt så liten uteplats, men det är ju faktiskt endast fantasin som sätter stopp, eller hur? Idag har vi varit på blomsterlandet och handlat lite mera. Den butiken, Träslövsträdgård samt blomsterbaren är mina favoriter här i Varberg. 🤍. Kommer lägga upp bilder, samt information om alla blommor senare. 🪴 /Kärlek 🍃

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s