På Gränsen/ Fattigdomen i Sverige

Ikväll såg vi på tv-programmet På Gränsen, om fattigdomen i Sverige. Som jag grät, det är så oerhört sorgligt. Ingen människa ska behöva bo på det viset, och med barn dessutom. Boendet kostade 10000 i månaden. Ja, och ett boende är det ej, ett par rum med kackerlackor. Jag hoppas med hela mitt hjärta att dessa människor snarast får hjälp, det får inte gå till såhär. Har ni ej sett avsnittet så titta på det. 🤍

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s