Kvällen igår

Magiska kvinnor

Nu tycker jag vi blickar framåt och tackar Pfizer för vaccinet. Ja, vi är vaccinerade och igår äntligen sågs vi, alla tre. ❤️ Dessa är tre fantastiska kvinnor, som båda är lika godhjärtade, smarta, kloka, empatiska, roliga, vackra och trygga kvinnor. Samtidigt så är det två ärliga kvinnor, som säger vad dom tycker, men på ett enligt mig ödmjukt och ej dömande sätt. Finns det funderingar eller frågor så ställs dom. Och det är precis sådana människor jag vill ha i mitt liv. Vänskap är något jag alltid har värderat högt men än mer idag. Att kunna prata om precis allt, och bara vara den man är oavsett brister, eller ja utvecklingsområden, väljer jag att se det som. Genuina vänner accepterar varandra för den man är, Positiva energier är a och o, jag har valt att ha människor i mitt liv, som över lag har överlag ett positivt sätt. Sen menar jag inte att man alltid måste vara positiv och givetvis inte gällande livskriser, för det är verkligen då man behöver sina vänner, för att kunna få sörja och komma framåt. Att kunna anförtro sig i alla lägen, oavsett vad är a och o, för mig. Tänk att det är sådan vänskap jag har, med alla runtomkring mig. Och jag hoppas att även ni har lika genuin vänskap. 🤍

Den här låten är min favorit just nu! Tror det blir sommarens låt.

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s