Tänkvärda ord

Jag är lite av en ”citatnörd” och har nog alltid varit det. Jag älskar att omge mig med positiva ord. Något jag har funderat det senaste på är att visst är det härligt när vi människor kan ge uppmuntrande meningar till varandra. Det behöver inte vara så stort eller något särskilt, Att säga något fint till och om en annan människa tycker jag är väldigt fint och det kan betyda så mycket för den andra. Och något vi inte får glömma är att varje dag säga något upplyftande till oss själva, exempelvis hur värdefull du är.

Jag följer flera inspiratörer på sociala medier, en av dem är Micke Gunnarsson. Han skriver så himla bra och tänkvärt om både oss själva och föräldrarskap. Många fina tankeställare i hans inlägg.

Kom ihåg att ge dig själv tid, lyft dig själv och andra människor. Ikväll känner jag även extra tacksamhet över min familj och vänner. Vad känner du dig tacksam över? 🤍

Ovanstående taget från Albinkarlssons instagram🤍

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s