Efter regn kommer solsken

Vilken fantastisk dag, äntligen kom solen. Dock behöver vi även regnet, eller hur. Dagar med sämre väder spenderar jag gärna inomhus, med tända ljus och dokumentär/serie. Det är så viktigt att bara få vara och faktiskt inte göra någonting, inte ens tänka. Veckorna vi har barnen går så hiskligt fort så vi blir lika paffa när den är över. Ni som inte känner mig så väl, så har jag tre bonusbarn och tiden med dem fylls med så mycket kärlek, glädje, tokigheter, men även mer allvarliga stunder. För mig är det viktigt att njuta och vara så närvarande jag kan. Igår sa jag till en av mina bästa vänner att Nu förstår jag hur det är att ha barn, jag beundrar min sambo som tidigare rodde runt allt själv, varannan vecka. Givetvis menar jag ingenting negativt med barn, utan dels va fasen gjorde jag innan, och ja, bara att vägleda våra små genom livet, upplever jag inte alltid så enkelt. Vad är rätt? Hur hårda regler? Stjälper man eller hjälper, i olika situationer. Att stötta barnen till en god självkänsla, stötta dem till att bli självständiga, men hur mycket ska man göra åt dom och när, i vilka situationer? Det är iallafall frågeställningar som uppkommer hos mig. Något som jag uppskattar otroligt mycket är att min sambo och jag har en sådan fin kontakt med barnens andra förälder samt bonusförälder. Vi har till och med en gruppchatt, där vi kan bolla med varandra. Såklart vi även pratar fysiskt också. Det är fint att kunna lyfta funderingar, med andra människor för varje individ har olika tänk och det är super att kunna utbyta erfarenheter.

Som jag har nämnt här innan så följer jag Micke Gunnarsson på Sociala medier, han har även en app. Den mannen är väldigt klok, enligt mig. Så många tänkvärda ord som han ger i bland annat föräldrar skapet, och där jag vid flera tillfällen har fått mig en tankeställare.

Iallafall häromhelgen så var tre vänner och jag på Olles och åt gott. Det var så härligt att träffas, bara vi, få surra om allt som hör livet till, både med humor, allvar och positiva energier.

Har funderat det senaste på hur viktigt det är att vi är fina, ger kärlek och positiva ord, till och om människor. Jag blir så varm i hjärtat, varje gång jag möter människor, med en positiv inställning, både till personer och livet. För mig är det så underbart när vi kan hjälpas åt att stärka och uppmuntra varandra. Vi mår så mycket bättre då. 🤍

Idag är jag tacksam för livet🤍

Publicerat av

Delar med mig av mitt livliga och fantastiska liv, med min Sofie samt tre bonusbarn. 🤍✨ Kärleken för familj/vänner, inredning och träning genomsyrar, då och då. ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s