Om Mig 🤍

Min första blogg jag startade handlade om en stor livskris jag gick igenom, min väg tillbaka ifrån en destruktiv ”relation”, som var fylld med psykisk misshandel, lögner som vid senare tillfällen uppdagades.

Jag nådde till slut botten, blev totalt nedbruten och tappade hela mig själv. 🤍

Med professionell vård, stöttning från familj, vänner, samt organisationer såsom kvinnofridslinjen och utväg så är jag sedan länge tillbaka till den positiva, ”yrhöniga”, spralliga samt livsglada människa jag var innan allt hände. Men med än mer livserfarenhet än tidigare. ✨

Därför har jag valt att starta upp en ny blogg, ( min gamla Vagentillbaka valde jag att radera) om egentligen med allt som livet innebär både med mer allvarsamheter, förhoppningsvis klokheter, tänkvärdheter och livsreflektioner. 🤍

Men jag vill också sprida ut positiva vibbar, för jag är av den åsikten att vi människor behöver ge varandra fina energier, och också utbyta erfarenheter. Vi människor behöver varandra, så ge gärna mig kloka ord. ✨

Här delar jag med mig av mitt arbete med människan, och mitt engagemang i kvinnojouren, då det är något jag jag brinner mycket för. 🤍

Mitt intresse för familj, vänner, träning, inredning och blommor dyker upp här, då och då. ✨

Välkommen att följa med mig, på min resa, genom livet. 🌟